Dinu Maxer, ultimele detalii înainte de a deveni tătic pentru a doua oară "Va trebui să ne adaptăm"

Dinu Maxer, ultimele detalii înainte de a deveni tătic pentru a doua oară "Va trebui să ne adaptăm" © Facebook

Deea și Dinu Maxer numără zilele până când vor deveni părinți pentru a doua oară și trăiesc aceste momente la intensitate maximă. Invitat în platoul Star Matinal de Weekend, Dinu Maxer a explicat cum decurg pregătirile pentru venirea pe lume a mezinei sale.

Extrem de relaxat, Dinu Maxer povestește că nu are emoții în privința nașterii fetiței sale, ci mai mult în privința momentului în care fiica lui va fi adusă pentru prima oară acasă, dar și prima întâlnire cu frățiorul ei, Andreas.

"Maisa o va chema pe fetiță și căutăm în continuare numele de sfânt, nu ne-am decis. Există posibilitatea ca două persoane să se numească la fel, s-ar putea să existe confuzii, e mai bine să aibă două nume. Deea este bine, am fost la control, așteptăm, cam într-o lună va veni pe lume. N-a fost cu mine la spectacole, a fost doar pe litoral, dar n-a mai dansat. A avut două pofte, una suportabilă, corcodușele, și pepenele, chiar dacă a mâncat toată vara. Urmează să facem și camera. Am emoții nu despre naștere, pentru mine tot ce se va întâmpla în maternitate nu e așa greu, dar când ajungem acasă. În primul rând va trebui să ne adaptăm și cum se adaptează Andreas. El și-a dorit foarte mult, este un moment psihologic care depășește dorința. Sunt senin și fericit, îmi doresc să fie frumoasă, sănătoasă și sănătoasă.", a povestit Dinu Maxer, la Star Matinal de Weekend.

Dinu Maxer, convins cu greu

Având în vedere că Andreas are opt ani, Dinu Maxer s-a lăsat convins cu greu în privința deciziei de a deveni tată a doua oară. Așadar, Deea Maxer a reușit să îl facă să realizeze că este timpul ca în familia lor să mai vină încă un membru. 

"Eu eram împotriva. A trebuit convins tăticul. (...) Greu a fost până am luat hotărârea. Evident (n.r. Deea l-a convins). Totul vine de la sine, nu mai am nicio reţinere", declara Dinu Maxer, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest