Divorţ cu scandal în showbiz! Obligat să plătească 4.500 lei pensie copilului!

+2 click pentru
galerie

De mai bine de câţiva ani de zile, Adele Chirică se luptă pentru drepturile fiului ei. Tatăl băiatului, un celebru milionar, şi-a recunoscut fiul după primirea rezultatelor testului de parternitate. Drept urmare a gesturilor fostului soţ, Adele s-a zbătut prin tribunale pentru a obţine pensia alimentară a fiului ei.

Dravet, fiul celor doi, în vârstă de doar 12 ani, trece prin momente cumplite. Pe lângă divorţul părinţilor săi, aceasta este diagnosticat cu o formă de epilepsie. Milionarul nu şi-a recunoscut fiul iniţial, susţinând cu ardoare că nu este al lui, însă testul de paternitate a dovedit contrariul. Acum, el este obligat să plătească de instanţă suma de 4.500 lei pensie, pentru micuţul Dravet, lucru pe care celebrul milionar refuză să-l facă.

În urmă cu mai bine de 6 luni, Adele Chirică a demerat procedura în instanţă, după ce fostul soţ este cel care a dat-o în judecată pentru paternitate. "El ne-a dat în judecată pentru paternitate și eu pentru pensia pe care refuză să o mai plătească. Totul se întâmplă pentru că nu am fost de acord să îi dau o declarație falsă ca să nu mai plătească impozitul la casa în care stă cu familia lui.", a declarat Adele.

Până în ultima clipă, tânăra mamă a sperat la înţelegerea dintre cei doi şi la rezolvarea problemei în linişte, fără atăta tam-tam, pe care fostul soţ se pare că-l continuă, el refuzând să plătească penisa alimentară impusă de către instanţă, în valoare de 4.500 lei. Cu toate aceastea, Adele nu se dă bătută şi continuă să lupte pentru fiul ei "Asta înseamnă că până se termină procesul de fond, care va stabili cuantumul pensiei alimentare, el va fi obligat să plătească lunar pensia sau îl executăm silit", încheie ea hotărâtă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro