Divorțează Carmen Simionescu de soțul ei? Bărbatul a spus tot adevărul printr-o replică dură

+3 click pentru
galerie

Divorțează Carmen Simionescu de soțul ei? Bărbatul a spus tot adevărul printr-o replică dură © arhiva

După ce fanii i-au văzut deja divorați din prisma semnelor pe care le-au arătat pe paginile lor de socializare, Bogdan Căplescu, soțul lui Carmen Simionescu spune tot adevărul despre divorțul dintre ei. Aceasta a avut o reacție dură pe contul de socializare.

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu au fost văzuți ca și divorțați de către toți admiratorii de pe conturile lor de socializare. După ce aceasta a ales să șteargă toate fotografiile împreună și să nu-l mai urmărească pe contul de Instagram, soțul lui Carmen a decis să spună tot adevărul despre separarea dintre ei.

Aceasta a adăugat pe pagina sa de socializare o fotografie alături de Carmen, dar și de micuța lor, imaginea fiind din momentul în care au sărbătorit-o. Bogdan a ținut să precize într-un mod propriu și plin de umor: ”Divortati😹? A zis @iambabyrossi că vă bate!”, fiind amuzant de eticheta pe care oamenii deja le-au aplicat-o ca fiind un cuplu despărțit. 

Ei bine, se pare că cei doi sunt împreună, sau cel puțin asta încearcă soțul lui Carmen să le spună admiratorilor de pe pagina sa. Până acum, Carmen Simionescu nu a făcut nici o declarație în acest sens privind ștergea fotografiilor, dar și a urmăririi pe Instagram a soțului. 

Revelion în trei 

În urmă cu doar două saptămâni, Carmen Simionescu și Bogdan au petrecut trecerea dintre ani împreună cu micuța lor, pentru prima oară în postura de trei. Aceștia au fost foarte fericiți și împreună s-au bucurat de minunea din viața lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro