Divorţul a ajutat-o să facă un pas mare în viaţa ei. Lidia Fecioru, despre reuşita care i-a schimbat viaţa

Bioenergoterapeutul Lidia Feciori este mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu mereu viaţa ei a fost una perfectă. Chiar dacă nouă ne oferă lecţii care ne fac viaţa mai uşoară, chiar şi ea a trecut prin momente mai dificile.

Un moment mai neplăcut al vieţii ei a fost atunci când fostul soţ i-a reproşat faptul că a pierdut lupta cu kilogramele în plus.

Acela a fost momentul în care Lidia Fecioru şi-a dat seama că trebuie să schimbe în viaţa ei două lucruri. Drept urmare, bioenergoterapeutul a divorţat şi a dat jos mai bine de 30 de kilograme, iar astăzi se poate lăuda cu o siluetă de vis.

Reproşul soţului de la acea vreme a trezit-o oarecum pe Lidia Fecioru la realitate, aceea fiind motivarea de care a avut nevoie, spune vedeta.

De când a dat jos multe kilograme, Lidia Fecioru a reuşit să îşi păstreze silueta, iar acum a dezvăluit cum, în doar 7 zile, şi-a schimbat complet viaţa.

"Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat.
Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.
Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănaânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr.
Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara.
Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte. Dacă îți pui ordine în minte, e ca în viață. Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc",
  a declarat Lidia Fecioru în cadrul unui interviu, conform viva.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro