DJ Wanda se întoarce pe băncile școlii! La ce academie prestigioasă a fost admisă

+3 click pentru
galerie

DJ Wanda se întoarce pe băncile școlii! La ce academie prestigioasă a fost admisă © Instagram

DJ Wanda poate bifa încă o reușită: de data aceasta, una pe plan educațional! Vedeta se întoarce pe băncile școlii, în calitate de studentă la o prestigioasă academie de tatuaje, din Marea Britanie.

De câteva luni, DJ Wanda locuiește în Londra, alături de logodnicul ei, Karl. După ce a ajuns într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din capitala Angliei, acum se poate mândri cu admiterea la UK Official Tattoo Academy.

„Este un pas foarte important în cariera mea de artist tatuator, mai ales că plănuiesc să deschid în cateva luni Wanda Tatoo și la Londra. Nu poți să practici această meserie în Anglia dacă nu ai o diplomă, iar aceasta este una dintre cele mai prestigioase Academii din lume.

Academia se află în Essex. Fac naveta în fiecare zi din Londra în Essex și stau aproape 3 ore în mașină pentru a ajunge la cursurile lui Alan. De la el am învățat cum să-mi formez propriul meu stil de tatuaj, propria semnatură… Am cursuri teoretice unde învăț noțiuni ce țin de tehnică, igienă și siguranța tatuajelor, dar și workshop-uri practice cu mare accent pe detalii și finețea execuției. Am colegi de peste tot în lume și o astfel de aprofundare este foarte importantă în dezvoltarea și cunoașterea acestei lumi complexe, lumea tatuajelor”, a explicat DJ Wanda, conform Libertatea.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro