DJ Wanda l-a făcut pe soţul ei să slăbească 10 kilograme! Cum i-a schimbat acestuia complet stilul de viaţă

DJ Wanda l-a făcut pe soţul ei să slăbească 10 kilograme! Cum i-a schimbat acestuia complet stilul de viaţă © Sursă Instagram

Dj Wanda şi iubitul său Karl Katavich trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit în luna august a acestui an. Fiind cea mai importantă persoană din viaţa soţului său, frumoasa brunetă a reuşit să îl ajute pe acesta să scape de 10 kilograme în doar câteva luni.

Este cunoscut faptul că Dj Wanda este adepta unui stil de viaţă sănătos. Vedeta are un trup de invidiat şi nu e de mirare, având în vedere că face foarte multă mişcare, în fiecare zi. Bruneta petrece ore bune în sala de sport şi de ceva timp a reuşit să îl convingă şi pe Karl să o însoţească.

"Karl a făcut sport mulți ani, însă în ultima perioadă a devenit foarte ocupat cu munca de birou și nu și-a mai făcut timp să ajungă la sală. Eu sunt depedentă de mișcare și am un stil de viață sănătos, mai ales după problemele mele de sănătate din urmă cu doi ani, așa că m-am ambiționat să am grijă de el. I-am făcut abonament la sală și mergem împreună în fiecare dimineață", a povestit vedeta.

Ba mai mult, pentru a se asigura că nu trage chiulul, aceasta s-a oferit să-i fie antrenor personal. Astfel, pe lângă faptul că cei doi petrec mai mult timp împreună, în doar câteva luni, soţul său a reuşit să slăbească 10 kilograme.

"De multe ori, sunt antrenorul lui personal, pentru că știu ce este eficient, dar, mai ales, și ce îi face plăcere.  Se întâmplă ca, de multe ori, să mă motiveze el să fiu și mai activă. Formăm o echipă și în sala de fitness, nu doar în viata de zi cu zi. Karl a slăbit 10 kilograme în ultimele luni și a ajuns astfel să schimbe aproape toată garderoba", a declarat DJ Wanda.

În cazul în care Dj Wanda şi Karl nu pot ajunge la sală, cei doi nu renunţă la mişcare, înlocuind exerciţiile fizice cu alergatul în parc.

“Ne place mişcarea în aer liber și, de cel puțin două ori pe săptămână, ieșim la alergat dimineața. Facem în jur de 6-8 kilometri într-un parc aproape de casă. Când nu ajungem nici să alergăm, ne plimbăm pe străzi. Trebuie să facem 10.000 de pași pe zi. Acesta este scopul nostru, setat pe telefon”, a mai spus bruneta.


facebook whatsapp twitter pinterest