Doiniţa Oancea, acuzată că a distrus o relaţie. Mesajele halucinante primite de la nevasta bărbatului. "Cred că s-a uitat la banii tăi"

+3 click pentru
galerie

Doiniţa Oancea, acuzată că a distrus o relaţie. Mesajele halucinante primite de la nevasta bărbatului. "Cred că s-a uitat la banii tăi" © Instagram

Doiniţa Oancea a trecut printr-o situaţie delicată, zilele acestea, după ce o femeie a acuzat-o în mediul online că actriţa are o legătură cu soţul ei. Deranjată de comportamentul femeii, Doiniţa Oancea a decis să facă publică conversaţia cu femeia în cauză.

Doiniţa Oancea, acuzată că are o relaţie cu un bărbat însurat

Simpatica actriţă a fost şocată când a observat mesajele pe care le-a primit din partea soţiei "inculpatului". Femeia a avut o atitudine dură la adresa Doiniţei Oancea, pe care o acuză că vorbeşte în ascuns cu soţul ei. Femeia a precizat că atunci când consumă alcool, soţul său îi dă vedetei mesaje. Soţia disperată a implorat-o pe Doiniţa Oancea să nu-i mai răspundă acestuia şi chiar să-l blocheze pe reţelele sociale.

Doiniţa Oancea a reacţionat imediat şi a încercat cu greu să-i explice femeii că ea nu are nicio legătură cu bărbatul ei, iar în cazul în care acesta îi trimite mesaje ea nici nu îl cunoaşte şi nici nu îi răspunde la ele. Deranjată de situaţia în care a fost implicat numele ei, Doiniţa Oancea a decis să facă publică conversaţia cu femeia, pe reţelele sociale.

"Nu ştiu ce ai avut tu cu Gulu, dar vreau să-ţi spun că are nevastă. Şi nu de alta, dar sunteţi şi neamuri. Nu înţeleg ce a văzut la tine. Mă întreb de când îţi trimite mesaje sau poate a văzut partea financiară, dar nu cred că eşti mare bogată", este o parte din mesajul trimis de nevastă.

"Doamne fereşte. Ar trebui să vorbeşti politicos. Nu cunosc pe nimeni cu numele ăsta. Ori te minte cineva, ori ai tu halucinaţii, dar oricum ar fi, Doamne fereşte", a fost reacţia Doiniţei Oancea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro