Doiniţa Oancea, despre perioada în care nu avea bani: "N-am cerut, că îmi era ruşine"

+3 click pentru
galerie

Doiniţa Oancea, despre perioada în care nu avea bani: "N-am cerut, că îmi era ruşine" © Facebook

Ce ne-am face fără prieteni? Doiniţa Oancea este una dintre vedetele care îşi amintesc cu drag de vremurile de demult, atunci când situaţia financiară nu era una tocmai bună. Tânăra i-a mulţumit astăzi unei prietene pentru o situaţie pe care nu o va uita niciodată.

Doiniţa Oancea, surpriză de proporţii: "Mi-a fost înmânată o distincţie"

Doiniţa Oancea recunoaşte că au fost perioade în care era la liceu, iar părinţii nu îi dădeau foarte mulţi bani, acum înţelege de ce, însă atunci îi era destul de greu. Aşadar, vedeta a povestit un episod emoţionant de atunci. 

"Când eram eu pe la liceu... poate a 10.a sau a 11.a nu aveam bani! Tati si Mama nu prea imi dadeau, din mai multe motive pe care le inteleg acum! Ma mai descurcam eu, ca eram smart 😂😂💪🏻
Dar fix de ziua ei... Îmi doream să îi cumpar un trandafir, iar banii pe care îi avusesem
îi cheltuisem pe prostii! Nu o să uit ziua aia când mi-am luat inima în dinţi si am sunat la nişte rude apropiate să cer bani pt o floare. Refuzul lor diplomat mi-a crăpat inima în nişte bucăţele atunci. Un sentiment de “singura pe lume” care e groaznic. 
La liceu, aveam câteva prietene, dar n-am cerut că îmi era ruşine ( nici acum nu prea cer)! Din vorba în vorba Ana Maria, lejer, a zis că îmi aduce ea a 2 a zi şi că ne descurcăm noi!  WELL, aceasta postare este pt tine! Poate că pe parcursul prieteniei noastre or fi fost multe gesturi frumoase, altele mai puţin, dar pe ăsta nu o să îl uit niciodată! ❤️"
, a scris Doiniţa Oancea. 

Astăzi, Doiniţa Oancea este o cunoscută actriţă şi o femeie de afaceri, fiind foarte mândră de tot ce a reuşit să facă până acum. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest