Doliu în familia Adinei de la Heaven! Tatăl ei a murit

+3 click pentru
galerie

Tatăl Adinei de la Heaven a murit © Facebook

Este doliu în familia Adinei de la Heaven! Tatăl cântăreţei s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani. Dumitru Postelnicu a murit miercuri seară în urma unui atac de cord. Tatăl Adinei nu a mai putut fi salvat.

Artista se afla în vacanţă atunci când a primit vestea cumplită şi s-a întors de urgenţă în ţară. Înmormântarea lui Dumitru Postelnicu va avea loc duminică, în Bucureşti. 

Recent, Adina Postelnicu şi-a schimbat fotografia de profil. În ea apare alături de tatăl ei. Pe pagina sa curg mesaje de condoleanţe."Condoleanţe, Adina! / Fii tare! / Sunt alături de voi / Dumnezeu să îl ierte", i-au scris prietenii. 

"TATA...singurul bărbat care nu ne-a spus niciodată... NU! Singurul bărbat pentru care am contat mai presus de oricine și de orice. Singurul bărbat care şi-ar da viața pentru noi fără să stea pe gânduri...", a scris Adina Postelnicu în dreptul imaginii cu tatăl ei. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro