Doliu în muzica populară! Sergiu Cipariu a murit în somn

Doliu în muzica populară! Sergiu Cipariu a murit în somn © turnulsfatului

S-a stins din viață un artist de seamă al cântecului popular românesc, Sergiu Cipariu. Interpretul a murit la doar câteva luni de când a împlinit vârsta de 70 de ani.

Din primele informații, Sergiu Cipariu a murit în somn, soția fiind cel care l-a găsit în pat fără suflare. "Era acasă, se simțea bine, s-a jucat cu nepoții, iar apoi s-a pus în pat, obosit. Soția l-a găsit decedat", au declarat surse apropiate familiei, potrivit turnulsfatului.ro.

Silvia Macrea, managerul Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul Junii Sibiului, a dat vestea tristă pe o rețea de socializare. Oamenii sunt în stare de șoc, iar moartea artistului de muzică populară a venit ca un trăznet. "Suntem mâhniți de aflarea unei vești triste… A plecat dintre noi un mare artist, prieten al Junilor Sibiului, prieten al familiei Macrea și al multor oameni care l-au aplaudat și l-au iubit… SERGIU CIPARIU. Dumnezeu să îl ierte! Sincere condoleanțe familiei! Ni-l vom aminti mereu prin talentul și jovialitatea sa, prin cântecele nepieritoare", a scris aceasta, pe Facebook.

A fost în comă acum 11 ani

Sergiu Cipariu a fost în comă la spital, în 2008. În urmă cu 11 ani, interpretul de muzică populară a fost implicat într-un accident de circulație, iar mașina în care se afla acesta a fost lovită în plin de un autocar, acesta ajungând în comă la un spital din Sibiu. Sergiu Cipariu, care s-a stins astăzi din viață, era un rapsod apreciat și cânta la taragot, țambal, dar și din voce. Muzica sa a fost apreciată de personalități precum Nicu Ceaușescu, Ion Iliecu, dar și Traian Băsescu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro