Tristețe fără margini pentru Mihaela Tatu! I-a anunțat moartea pe Facebook

+3 click pentru
galerie

Tristețe fără margini pentru Mihaela Tatu! I-a anunțat moartea pe Facebook © Facebook

Sunt momente grele pentru Mihaela Tatu. Fosta prezentatoare a pierdut o ființă extrem de dragă ei, care i-a fost prieten fidel timp de peste un deceniu.

Mihaela Tatu a făcut anunțul trist pe pagina sa de Facebook: câinele ei, Gore, pe care l-a iubit ca pe ochii din cap, a murit după ce împlinise recent 12 ani.

„Gore nu mai este aici”, a fost simplul mesaj al fostei prezentatoare. Prietenii virtuali i-au trimis imediat mesaje de condoleanțe pentru pierderea prietenului său patruped, un specimen al rasei golden-retriever.

„Până la vârsta de un an şi jumătate a mâncat o perie, m-a tras în lacul de la IOR, unde am căzut îmbrăcată in luna octombrie, cu telefoanele în buzunare (dar ce mai conta, am supravieţuit zâmbetelor mai mult sau mai puţin discrete ale trecătorilor uimiţi de prezenta doamnei de la televizor, în lac), a căzut în lacul Mare inghetat de la Dognecea, unde a stat o oră şi jumătate şi a fost scos de către pompieri. Menţionez că nu a avut nimic”, povestea Mihaela Tatu, în trecut, despre diversele peripeții prin care a trecut alături de amicul ei canin.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest