Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor după o accidentare. Artistul se lupta de ceva timp cu dureri groaznice / FOTO

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor după o accidentare © Arhiva

Dorian Popa, unul dintre cei mai în vogă artiști din țară, se luptă de câțiva ani cu grave probleme la picior, asta după o nefericită accidentare. Din această cauză, artistul a ajuns acum, din nou, pe mâna medicilor. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară. Mereu cu zâmbetul pe buze și plin de optimism, așa se afizează vedeta noastră pe rețelele de socializare. Însă, Dorian Popa nu își afișează doar părțile bune ale vieții sale, ci le-a mărturisit fanilor că de ceva vreme se luptă cu mari dureri la unul dintre picioare, asta după ce în urmă cu doi ani s-a accidentat. 

Dacă, în urmă cu câteva zile spunea că nu mai suportă durerile și că abia așteaptă să ajungă la spital, acum Dorian a ajuns pe mâna medicilor. 

Din cauza durerilor la genunchiul stâng, Dorian și-a luat inima în dinți și cu la fel de mult optimism a ajuns în cabinetul medicului care se ocupă de tratarea sa. 

Deși speriat de durerea pe care a trebuit să o suporte, dar și de acum imens, așa cum spune el, al doctorului, Dorian a închis ochii și cu gândul în alte părți a trecut și peste acest tratament. 

”Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție. Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon”, a spus Dorian Popa în unul dintre clipurile sale video, urcate pe canalul său de YouTube. 

Din păcate, nu este pentru ultima dată când vedeta va călca pragul cabinetului, căci afecțiunea pe care o are trebuie tratată periodic, având nevoie de tratament kinetoterapeutic, dar și de anumite injecții. 

Fanii artistului pot să stea liniștiți, căci Dorian s-a obișnuit cu acest lucru, pe care încearcă să îl trateze cu zâmbetul pe buze și cu gânduri pozitive, așa cum tratează orice situație din viața sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro