Dorian Popa, apel disperat către fani! Artistul le-a cerut ajutorul tuturor pentru Denis, băiețelul bolnav de cancer

+2 click pentru
galerie

Dorian Popa, apel disperat către fani! Artistul le-a cerut ajutorul tuturor © Instagram.com

Dorian Popa este un om cu suflet foarte bun și mereu pregătit să-i ajute pe cei aflați la necaz. Pentru că l-a impresionat foarte tare povestea pe care v-am spus-o noi despre Denis, băiețelul de nici 10 ani care se luptă cu cancerul galopant, Dorian Popa s-a implicat și el în acest caz și a postat pe Instagram povestea lui Denis, cerându-le ajutorul și fanilor săi. 

Spynews.ro v-a prezentat ieri povestea lui Denis, un îngeraș de copil care are mare nevoie de ajutor. La nici 10 ani, Denis a fost diagnosticat cu cancer galopant și a fost operat pe creier, pentru extirparea unei tumori. Acum, copilașul are din nou nevoie de ajutor, iar Dorian Popa, un artist cu suflet mare, s-a implicat și el.

Dorian Popa a distribuit și el cazul lui Denis pe contul lui de Instagram, acolo unde și-a invitat și fanii să se implice și să ajute. 

Și Carmen Simionescu a făcut același gest frumos pentru Denis. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram cazul băiețelului, pentru ca fanii ei să poată ajuta. 

Povestea lui Denis

Denis are 9 ani şi 8 luni. Este un copil vesel, căruia îi plac jocurile, filmele, dar mai ales să se joace împreună cu prietenii de la școală şi de la afterschool.
Pe 4 octombrie a mers la şcoală. În urmă cu o zi, la afterschool, se plânsese de dureri de cap în timp ce se juca în curte cu prietenii lui. În dimineața aceea a mers în clasă, s-a așezat la locul lui, şi-a scos cărțile şi paharul pe bancă, apoi a simțit din nou durerea de cap.

La 8.40, a auzit soneria care anunța prima recreație, însă el nu se simțea bine. Colegul lui, Radu, a venit lângă el, însă Denis nu mai putea vorbi. Doamna învăţătoare a observat că ceva nu era în regulă, l-a întrebat pe Denis ce se întâmplă, însă el nu a putut să-i răspundă. A rămas uitându-se în gol. Imediat, învăţătoarea i-a sunat pe părinţi, să le spună că lui Denis îi era rău. A fost chemată asistenta de la cabinetul medical al școlii, unde a fost dus pentru monitorizarea tensiunii şi a pulsului. Reacţia promptă a învăţătoarei lui, care i-a acordat primul-ajutor de specialitate, i-a salvat viaţa.

Zece minute mai târziu, când mama lui a ajuns la şcoală, starea lui Denis se deteriorase semnificativ. Nu mai avea sensibilitate pe partea dreaptă, nu reacționa la niciun stimul.

În câteva minute a venit SMURD-ul. Denis începuse să verse, semn că avea hipertensiune intracraniană. A fost transportat la spitalul Marie Curie unde, în gardă, s-a acționat rapid. Doctorul a constatat semnele clinice şi a instituit un tratament de scădere a presiunii intracraniene şi antiepileptic, deoarece episodul a fost considerat o criză de epilepsie. S-a făcut un CT de urgenţă şi s-a constatat prezența unei tumori.

Denis a fost internat în regim de urgenţă, în secția de neurochirurgie, la doctorul Sorin Târnoveanu, unde s-a continuat tratamentul.
În jurul orei 11.00, după criza teribilă, Denis era recuperat complet, vorbea, simțea, se mişca.

Luni, pe 7 octombrie, s-a făcut RMN-ul, iar marţi dimineaţa, pe 8 octombrie, Denis a intrat în prima operaţie, pentru extirparea tumorii. Joi, pe 10 octombrie, a urmat un al doilea RMN, cap şi coloană, cu substanţă de contrast.

Din păcate, cel de-al doilea RMN a evidențiat un nodul care nu se văzuse la primul. Doctorii au decis să intervină, din nou, pentru îndepărtarea acestuia, la o săptămână după prima intervenție. Astfel, luni, pe 14 octombrie, Denis a intrat din nou în operaţie, pentru extirparea celei de-a doua tumori.

Pentru Denis, urmează un drum greu, plin de încercări. După primele rezultate preliminare, părinţii aşteaptă, acum, un diagonostic final, în cel mult trei săptămâni. Denis va începe un tratament greu şi costisitor, pentru a se vindeca şi pentru a se întoarce alături de colegii lui, la şcoală şi la after.

Denis are nevoie de ajutor. Pentru donaţii, părinţii au deschis două conturi:

BANCA: BRD, AG. DRUMUL TABEREI
Titular cont: ENULESCU GILBERT LUCIAN

IBAN: RO23BRDE410SV91837014100 (RON)
IBAN: RO08BRDE410SV38464034100 (EURO)

REVOLUT:
Ileana Monica Enulescu
IBAN: GB62 REVO 0099 7069 4734 64
BIC: REVOGB21

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro