FOTO / Imaginile pe care le-ar vrea șterse! Dorian Popa a rămas fără dinți în gură

+4 click pentru
galerie

FOTO / Imaginile pe care le-ar vrea șterse! Dorian Popa a rămas fără dinți în gură © Instagram.com

Dorian Popa, unul dintre cei mai sexy și mai râvniți burlaci din showbizul românesc a trecut prin cel mai neplăcut episod din viața lui. În urmă cu câteva luni, artistul și-a pierdut zâmbetul de mii de euro și a rămas, la propriu, fără dinți!

Doriane, ce-ai făcut? Artistul a traversat o perioadă ciudată în urmă cu câteva luni, atunci când „s-a ales praful”, la propriu, de zâmbetul său Hollywoodian de mii de euro! Dorian Popa a întâmpinat probleme cu dantura și și-a dorit să aibă dinții mai albi, așa că a trebuit să poarte, timp de 7 zile, un implant provizoriu, pe care îl ținea în pahar. 

În perioada în care era co-prezentatorul lui Dan Capatos la „Xtra Night Show”, Dorian Popa a mărturisit totul despre schimbarea pe care urma să o facă. Artistul a rămas cu dinții în mână, la propriu, în timp ce Cătălin Bordea și Dan Capatos s-au amuzat teribil de pățania lui Dorian Popa. 

"Mi-au venit dinții noi. Acum sunt ok. Vrei să-i scot? Am șapte zile în care îi țin ca bătrânul în pahar. Dacă tot facem asta, hai să fie un moment educativ pentru cei de acasă, pentru oamenii care spun că atunci când îți pui fațete mamă te lasă cu dinții de rechin” a spus Dorian Popa, în urmă cu ceva timp, la „Xtra Night Show”.

Mai mult, artistul a mărturisit și ce se întâmplă atunci când alegi să-ți pui fațete dentare, dar și cum îți sunt dinții afectați de acest artificiu de înfrumusețare.

„Ți-i pilește, ți-i face varză. Uite cam așa arată. Îmi schimb tot, opt de sus, opt de jos. Îi schimb pentru că a apărut o tehnologie nouă. Dintele acum nu mai este complet alb, în partea de jos are o zonă de transparență și este mai natural”, a spus amuzat Dorian Popa, la Xtra Night Show. 

În prezent, Dorian Popa are dinții și mai albi, căci nu degeaba a investii mii de euro în zâmbetul său de Hollywood. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro