Hâtz, Johnule! Dorian Popa nu se zgârcește deloc și o arde „pe barosăneală” în oraș. VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Eheee...când te cheamă Dorian Popa, e clar că îți poți permite orice aroganță! Paparazzii noștri mereu vigilenți și puși pe treabă l-au surprins pe celebrul artist în timp ce savurează cu mare poftă prânzul în oraș, dar nu alături de iubita sa!

www.spynews.ro a pus mâna pe cele mai tari imagini! Dorian Popa, în oraș, alături de o...femeie! Nu, nu vă alarmați imediat, căci nu este vorba nici de iubita lui, frumoasa Claudia cunoscută drept „Babs”, dar nici de vreo nouă cucerire, ci de PR-ul artistului! Prietenos și grijuliu din fire, Dorian Popa a ieșit să ia prânzul în compania PR-ului său, iar în imaginile surprinse de paparazzii www.spynews.ro se vede clar cât de profi este relația celor doi.

După ce au savurat prânzul împreună, Dorian Popa și PR-ul lui au schimbat câteva glume și câteva zâmbete și păreau că se simt foarte bine unul în compania altuia, căci nu degeaba colaborează mereu cu un succes răsunător! Firește, pentru că este o persoană importantă, Dorian Popa a trebuit să-și rupă un pic din timpul său, pentru a răspunde la telefon atunci când a fost cazul. 

Ce să zicem mai mult decât că ne place de Dorian și mai ales este de apreciat faptul că artistul este atât de prietenos, dar și extrem de profi în relația pe care o are cu cei care îl ajută în promovarea imaginii sale. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro