FOTO / Dorian Popa, tu ești? Nu o să-ți vină să crezi cum arăta vedeta la 15 ani, fără mușchi. Este de nerecunoscut

+3 click pentru
galerie

FOTO / Dorian Popa, tu ești? Nu o să-ți vină să crezi cum arăta vedeta la 15 ani, fără mușchi. Este de nerecunoscut © Instagram

După ce a devenit celebru datorită serialului fenomen care a provocat isterie în rândul adolescenților, Dorian Popa a cucerit inimile sutelor de fane. Având un zâmbet fermecător și o charimsă inconfundabilă, fetele suspină la fiecare poză postată de cântăreț pe rețelele de socializare. Însă deși acum poate avea orice admiratoare la picioarele sale, lucrurile nu au stat la fel dintotdeauna. La 15 ani, vedeta arăta complet diferit.

Femeile roiesc în jurul său, numărându-se printre cei mai râvniți bărbați din România. Nu e de mirare, căci la câte ore petrece în sala de forță, nu poate da greș cu un asemenea corp lucrat. Dacă nu vi l-ați imaginat niciodată într-o altă postrură, ei bine, Dorian nu a arătat mereu ca un sex-simbol.

Pe vremea când era doar un puști de 15 ani, fiind elev la un liceu din Constanța, Dorian Popa avea o cu totul altă înfățișare. Fără mușchi și freza de acum, fanilor le-a fost greu să-și dea seama că în poza pe care o găsiți în galerie se află chiar idolul lor. Cu toate astea, admiratoarele își arată susținerea, semn că-l iubesc oricum pe favoritul lor.

Cu cine s-a iubit Dorian înainte de frumoasa Babs

Dacă acum formează un cuplu superb cu frumoasa lui iubită Babs, puțini știu că Dorian Popa a mai trăit o poveste de dragoste cu o altă tânără. Aceasta era cunoscută drept Ezy și a fost împreună cu artistul vreme de un an de zile. 

Relația dintre cei doi s-a terminat acum șase ani, în 2013. Cu toate astea, cei doi au rămas prieteni, amintindu-și doar de clipele frumoase petrecute împreună.

„Am decis că e bine să nu ne mai chinuim reciproc. Ne-am dat seama că nu mai funcționăm. Fiecare era cu drumul lui, cu cariera lui, dar atât, Suntem foarte buni amici, vorbim. Chiar și astăzi am vorbit”, declara Dorian presei la acea vreme.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro