Dorian Popa nu se mai opreşte din a construi. După vila de lux, acum artistul mai construieşte ceva / FOTO-VIDEO

+2 click pentru
galerie

Dorian Popa nu se mai opreşte din a construi © Arhiva

Dorian Popa a avut un vis, iar acum că totul a devenit realitate, artistul este mai fericit ca niciodată.

Dacă vă întrebaţi despre ce vis este vorba, ei bine, Dorian Popa îşi dorea foarte mult să se mute la casă nouă şi se pare că a reuşit.

Vila artistului este de-a dreptul impresionantă. Totul este de un alb imaculat, de la parter şi până la etaj. Pentru luxul şi opulenţa în care a ales să trăiască, musculosul a scos din buzunar nu mai puţin de 300.000 de euro.

Şi dacă în interior lucrurile stau cum nu se poate mai bine, la exterior artistul mai are de muncă.

În curtea imensei casei se mai ridică acum o baie, dar se lucrează intens şi la gardul casei.

Aşa cum a promis, vedeta a filmat pas cu pas lucrările ce se desfăşoară în curtea sa, apoi le-a arătat şi celor care îl urmăresc pe reţelele de socializare activitatea meşeriaşilor. 

În video-ul publicat pe pagina sa de Instagram, Dorian este extrem de încântat, mai ales că vremea ţine cu el. Lucrările avansează rapid şi în scurt timp, vedeta de la Antena 1 va putea spune că totul este aşa cum a visat.

Cu siguranţă când totul va fi la superlativ, vedeta îşi va împărtăşi din nou fericirea cu fanii său. El fiind unul dintre artiştii care sunt într-o strânsă legătură cu cei din mediul online. 

Dorian Popa, gest impresionat pentru mama sa

Dorian Popa s-a hotărât să îi cumpere lui mamişor un apartament nou în care să locuiască. Relaţia dintre cântăreţ şi mama acestuia este una foarte strânsă, motiv pentru care, Dorian îşi doreşte ca mama lui să dispună de tot confortul şi să aibă parte de tot ce nu a putut avea în trecut, după ce, tatăl lui i-a părăsit.

 ”Hâţ Johnuţule! Unele din planurile pe care nu vi le-am povestit până acum pentru că eram în plină desfăşurare ale altor planuri este acela de a reuşi în sfârşit să cumpăr un apartament în care să stea mamişor”, a spus cântărețul în vlogul său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro