Ce s-a întâmplat cu Dorian Popa în timp ce Instagramul era picat. "Crizele îmi fac foarte bine"

+3 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplat cu Dorian Popa în timp ce Instagramul era picat. "Crizele îmi fac foarte bine" © Foto: Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriţi artişti pe Instagram din România, iar mulţi s-au întrebat dacă acesta nu a avut pierderi financiare în urma problemelor care au avut loc miercuri seara.

Ei bine, Dorian Popa a fost un norocos, asta pentru că problemele de pe reţelele sociale nu l-au afectat deloc. Ba din contră, Dorian Popa spune că este pregătit şi pentru momentele în care au loc astfel de situaţii, astfel că ştie cum să gestionezen lucrurile.

CITESTE SI: FOTO / Realitate sau Photoshop? Abdomenul lui Dorian Popa, „bombardat” de pătrățele

"Nu prea a avut cum să mă afecteze pentru că din fericire noi am fost ieri pe platourile de filmare undeva până pe la 11 noaptea, aşa că am ajuns acasă, am făcut un duş şi am picat direct cu cornul în pernă, cum s-ar spune. Cei care nu sunt pregătiţi de criză, normal că nu vor şti cum să gestioneze situaţia de criză. Pentru mine, un server căzut la Instagram câteva ore nu e decât un pas cu dreptul. Aşa ştim cum să gestionăm, când să postăm, dar nu spunem secretele acum. Creşterea mea este în continuare de 23 de mii de followersi pe săptămână. Deci crizele nu fac decât foarte bine. Hâtz, Johnule", a spus Dorian Popa la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro