Tatăl lui Dorian Popa a murit fiind certat cu fiul său. Drama prin care a trecut artistul. "El nu ne mai ajuta"

+3 click pentru
galerie

Tatăl lui Dorian Popa a murit fiind certat cu fiul său. Drama prin care a trecut artistul. "El nu ne mai ajuta" © Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai în vogă artişti, el reuşind să le intre repede fanilor la inimă. Felul său de a fi, bucuria de a fi pe scenă şi naturaleţea l-au făcut să fie mereu iubit şi apreciat.

Dorian Popa lasă mereu impresia că are o viaţă frumoasă, uşoară şi că totul îi merge ca pe roate. Ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa, iar Dorian Popa ascunde o mare durere. Puţină lume ştie, dar Dorian Popa nu a avut o relaţie bună cu tatăl său. Artistul şi-a deschis inima, în urmă cu mai mult timp la Acces Direct, unde a vorbit deschis despre relaţia pe care a avut-o cu cel care ar fi trebuit să fie cel mai important bărbat din viaţa sa.

Dorian Popa nu s-a înţeles bine cu tatăl lui, iar cei doi au fost certaţi până când părintele artistului şi-a dat ultima suflare. Dorian Popa a povestit că tatăl său începuse să fie foarte rece cu familia, iar la un moment dat, mama lui a decis să divorţeze. În plus, Dorian Popa a ales să meragă în grija mamei, iar tatăl său încerca să-l atragă de partea lui.

Ba chiar a vrut să-i facă cadou o maşină, în schimbul promisiunii că nu va mai avea nicio legătură cu mama sa. Artistul nici nu a vrut să audă. Ei nu şi-au mai vorbit, iar Dorian Popa a reuşit abia după moartea tatălui să-l ierte. 

''El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers'', a spus Dorian Popa la ''Acces Direct''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro