Johnule, ce faci? Dorian Popa, bot în bot cu un câine. Ce spun specialiștii despre acest lucru. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Johnule, ce faci? Dorian Popa, bot în bot cu un câine. Ce spun specialiștii despre acest lucru. VIDEO © Instagram

Dorian Popa este un artist extrem de carismatic și îndrăgit de foarte mulți oameni. Și, ceea ce nu multă lume știa despre acesta este faptul că este un mare iubitor de animale.

Cu toate că este extrem de frumos să iubești animalele, Dorian Popa a făcut un gest care i-a lăsat pe mulți oameni mască. Mai exact, pe Instagramul său, artistul a postat un scurt clip video în care „se iubește” cu un cățel din rasa Pug, dar nu oricum! Dorian Popa îl lasă pe patruped să-l lingă pe gură, iar specialiștii nu sunt deloc de acord cu acest lucru, conform animalepierdute.ro

Potrivit csid.ro, saliva câinilor conține numeroase bacterii care ne pot dăuna! Există boli pe care le putem contracta de la animalele noastre de companie, pentru că oricâtă grijă am avea de ele sunt, totuși, animale!  În primul rând,animalele de companie trebuie să aibă făcute toate vaccinurile, dar și deparazitările interne și externe la zi. Este singura condiție pentru a vă asigura că nu vă îmbolnăviți atunci când luați contact cu acesta! 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro