Dorian Popa și Selly, proiect nou împreună! Oare ce au pregătit cei doi

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa și Selly, proiect nou împreună! Oare ce au pregătit cei doi © Instagram

E binecunoscut faptul că Dorian Popa este printre cei mai urmăriți și râvniți bărbați din România. Proiectele curg lanț,  iar artistul se pare că va colabora din nou cu Selly.

Actor, artist, vlogger și lista poate continua. Dorian Popa are un succes colosal și este iubit și apreciat de toată lumea. Este mereu în contact cu fanii săi, pe toate rețelele de socializare și mai nou și prin intermediul colecției de haine, care a înnebunit pe toată lumea. Deși este mereu prins între vlogg-uri și concerte, Domnul Hâtz este deschis către noi proiecte în continuare.

Dorian îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ceea ce făcut până acum, făcându-și cât mai multe planuri pentru noul an, prin care se află și o nouă colaborare cu Selly. "Pot spune că încerc să mențin ce mi-a dat Dumnezeu până acum și dacă ar fi să am un plan pentru noul an, acela ar fi un proiect la care lucrez și pentru care am dat un casting. Este posibil să fie alături de Selly", a declarat artistul pentru Libertatea.ro.

5GANG, revelația momentului

Puțini sunt cei care știu că Dorian Popa a obținut un rol în filmul celor de 5GANG. Artistul este foarte încântat de planurile puștilor, considerându-i cel mai bun lucru din industrie la momentul actual, cu un viitor strălucit. "În  primul rând, cred foarte mult în proiectul 5GANG pentru că sunt sigur că ei sunt puștii momentului. Consider că un bătrân ca mine trebuie să țină pasul cu tineretul. Motiv pentru care m-am și alăturat filmului. Selly mi-a povestit câte ceva despre scenariu și mi s-a părut extraordinar de cool", a completat Dorian pentru sursa citată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro