Îl vezi mereu zâmbind, dar Dorian Popa ascunde o dramă cumplită! Ce chinuri a îndurat artistul în copilărie

+3 click pentru
galerie

Îl vezi mereu zâmbind, dar Dorian Popa ascunde o dramă cumplită! Ce chinuri a îndurat artistul în copilărie © Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi, iar atunci când te uiți la el, vezi un băiat extrem de amuzant, deschis și optimist, cu o viață perfectă. Cu toate acestea, Dorian Popa a avut parte de o copilărie extrem de grea și tristă, de care cu greu își amintește. 

Dorian Popa este tipul vesel, mereu pus pe șotii și gata oricând să te facă să te simți bine, cu o vorbă bună. Cu toate acestea, artistul a trecut prin momente grele în copilărie, atunci când părinții lui au divorțat, iar mama lui a fost nevoită să-i crească de una singură atât pe Dorian Popa, cât și pe fratele lui. În urmă cu ceva timp, Dorian Popa a povestit întreaga dramă prin care a trecut, în emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars. 

„Tata nu a vrut să colaboreze cu nimic la creșterea noastră, dar ne-am descurcat. S-a chinuit mama cu noi, dar a reușit. Mama e profesoară de canto, lucrează cu liceenii și de asta s-a descurcat cu noi. Mama ne mai trăgea de urechi, de păr, când vedea că sărim calul și a fost bine. O mai supăr și acum la 2-3 săptămâni. sunt destul de amețit!”, a declarat Dorian Popa, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro