Dosarul morţii lui Răzvan Ciobanu a fost clasat, după 7 luni de anchetă: "Nimeni nu se face vinovat de această tragedie"

Dosarul morţii lui Răzvan Ciobanu a fost clasat, după 7 luni de anchetă: "Nimeni nu se face vinovat de această tragedie" © arhivă

Timp de 7 luni, multe ipoteze şi premoniţii cutremurătoare au circulat în spaţiul public privind moartea designerului Răzvan Ciobanu. În urma cercetărilor, dosarul a fost clasat, procurorii ajungând la concluzia că nimeni nu se face vinovat de tragedie.

După 7 luni de anchetă, cazul morţii lui Răzvan Ciobanu a ajuns la final. Fiecare ipoteză a fost întoarsă pe o parte şi pe cealalta. Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că designerul a murit pe 28 aprilie, chiar în duminica Paştelui, în urma hemoragiei provocate de multiple fracturi şi leziuni.

"A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit", susţine Laura Vicol.

Nici de accident nu se face vinovat nimeni, speculaţiile conform cărora designerul ar fi fost ucis devenind, practic, nule. Procurorii au decis, în aceste condiţii, să claseze dosarul, potrivit Antena3.

"Dosarul a fost clasat, ceea ce înseamnă că nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde", a spus jurnalista Roxana Ciucă.

Cum a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în seara de 28 aprilie, aproape la ora 22:55. Pentru că trupul său neînsufleţit a fost găsit a doua zi dimineaţă, timp de şapte luni, în spaţiul public, s-a vehiculat că designerul a murit la primele ore ale zilei de luni. 

Designerul a făcut atac cerebral când a pătruns cu autoturismul pe acea porţiune de drum, motiv pentru care a şi fost găsit în acea poziţie. Apoi, Răzvan Ciobanu a fost propulsat prin parbriz, maşina rostogolindu-se peste el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro