Dovada că nu l-a uitat. Ce a făcut Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu, în amintirea regretatului designer!

+3 click pentru
galerie

Dovada că nu l-a uitat. Ce a făcut Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu, în amintirea regretatului designer! © Facebook

Moartea lui Răzvan Ciobanu a provocat multă durere în inimile celor care l-au cunoscut. Îndrăgitul designer a încetat din viaţă chiar în noaptea de Paşte, lăsând în urma sa multe semne de întrebare.

Familia, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut au fost şocaţi după aflarea veştii că Răzvan Ciobanu a pierit într-un fel atât de dureros. Printre cele mai importante persoane din viaţa sa se numără şi Laura Vicol, care i-a fost acestuia cea mai bună prietenă.

Laura Vicol a suferit enorm după moartea lui Răzvan Ciobanu şi a promis că va face dreptate în cazul său. Şi se ţine de cuvânt, pentru că avocata este foarte implicată în tot ce ţine de cazul legal al regretatului designer.

Dar dincolo de formalităţile legale, Laura Vicol a mai făcut un gest prin care arată că nu l-a uitat pe bunul ei prieten şi că acesta va rămâne mereu în inima sa. Astfel, Laura Vicol a decis să păstreze la profilul de pe Facebook o fotografie care să-i amintească mereu de Răzvan Ciobanu.

Ba chiar imediat după ce acesta a murit, Laura Vicol a postat o fotografie cu el, urmând mai apoi să o schimbe, însă tot cu una în care apare alături de designer.

Prietenii săi virtuali au apreciat, pentru că acesta este, poate, un gest mic, dar extrem de important, prin care Laura Vicol îşi manifestă iubirea pentru cel care a fost Răzvan Ciobanu.

Laura Vicol, detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu

„Accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre... Deci, el, practic, când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral. Din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort", a spus Laura Vicol în cadrul emisiunii lui Capatos.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro