Dovada că s-au împăcat, din nou! Cum au fost surprinşi Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp

+3 click pentru
galerie

Dovada că s-au împăcat, din nou! Cum au fost surprinşi Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp © arhivă

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, din nou împreună? S-au despărţit, s-au împăcat, iar şi iar şi... iar! La o petrecere la care au fost invitaţi să cânte împreună, pare-se că s-au apropiat tot mai mult, sub privirile invitaţilor. O fotografie apărută pe internet stârneşte controverse!

De-a lungul timpului, relaţia lui Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp a ţinut primele pagini ale ziarelor. După multe despărţiri şi împăcări, toată lumea ştia că noul an îi prinde separat. Însă, situaţia nu ar sta chiar aşa. 

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au atras atenţia tuturor când au apărut de mână la o petrecere la care au fost invitaţi să cânte împreună. Acest gest a surprins pe toată lumea, iar fanii lor au început deja să se bucure pentru presupusa împăcare. 

Şi asta nu e tot! Înainte de această petrecere, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au ales să se urmărească din nou pe reţelele de socializare. 

Relația lui Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua este, cu siguranţă, una cu năbădăi. S-au căsătorit, au divorțat, iar flacăra iubirii se pare că s-a aprins din nou între ei în urmă cu doar câteva luni. Singura dată când au confirmat împăcarea a fost atunci când Carmen de la Sălciua s-a numărat printre invitaţii de la nunta surorii lui Culiță.

O perioadă, între ei a fost lapte şi miere! La un moment dat însă, au apărut mai multe semne că s-au despărțit şi... mai multe voci. Apoi, că iar s-au împăcat! Acum, rămane de văzut care va fi deznodământul lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro