Dovada că Iulică Cercel, cel alături de care Răzvan Ciobanu a plecat la mare, a fost acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat

+3 click pentru
galerie

Dovada că Iulică Cercel, cel alături de care Răzvan Ciobanu a plecat la mare, a fost acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat © spynews.ro

Iulică Cercel, cel alături de care Răzvan Ciobanu a plecat spre mare în maşina iubitei lui, a avut probleme cu legea, iar noi avem dovada. Cunoscutul afacerist a fost acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat. 

După ce în presă au apărut detalii cu privire la faptul că a fost judecat pentru evaziune fiscală şi condamnat la un an de închisoare cu suspendare, noi avem dovada că a fost acuzat şi de constituirea unui grup infracţional organizat. 

Lizeta Haralambie a spus, pas cu pas, traseul lui Răzvan Ciobanu. A luat maşina fără să o ceară: "S-a învârtit în rond de câteva ori"

În anul 2017 a fost acuzat, pe lângă alţi oameni, de constituirea unui grup infracţional organizat. 

Vă reamintim că Răzvan Ciobanu a plecat în noaptea de sâmbătă spre duminică la mare, alături de Iulică Cercel. Cel din urmă l-a contactat pentru a-l însoţi şi pentru a-i conduce maşina deoarece el consumase alcool. Autoturismul nu era proprietatea lui, ci a iubitei sale, o tânără din Călăraşi.

Secretul ruşinos al milionarului care i-a dat lui Răzvan Ciobanu bolidul blestemat! 

De asemenea, potrivit surselor www.spynews.ro, bărbatul care i-a oferit lui Ciobanu bolidul blestemat, ce i-a adus moartea designerului, este cunoscut drept un afacerist de top, proprietar al mai multor firme care rulează milioane şi au profituri uriaşe. Şi, totuşi, în pofida averii uriaşe individul pare un escroc de zile mari, el ţepuind până şi o clinică privată la care şi-a făcut analizele medicale. Aşa că unitatea medicală s-a văzut nevoită să apeleze la instanţă pentru a recupera suma de 2.685 lei, contravaloarea analizelor pe care marele patron şi iubita lui, la fel de afaceristă, au „uitat” să le plătească. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro