Drama cumplită prin care a trecut Draga Olteanu Matei, după moartea soțului său: „Aș fi preferat să mor și eu”

+3 click pentru
galerie

Drama cumplită prin care a trecut Draga Olteanu Matei, după moartea soțului său: „Aș fi preferat să mor și eu” © captură video

Draga Olteanu Matei este un dintre cele mai iubite și mai îndrăgite actrițe de la noi, care a știut cum să treacă prin greutățile vieții chiar și atunci când a simțit că nu mai poate. Una dintre cumpenele vieții sale s-a legat de faptul că soțul ei, medicul Ion Matei, cel care i-a fost iubirea vieții a murit, iar totul a luat o turnură neagră în viața celebrei actrițe, de atunci. 

Îndrăgita actriţă Draga Olteanu Matei ascunde o poveste de dragoste tulburătoare. Actriţa a mărturisit că soţul ei, doctorul Ion Matei, a fost iubirea vieţii ei şi că după moartea acestuia nu mai reuşeşte să-şi găsească liniştea. Draga Olteanu Matei a spus că şi-ar fi dorit să moară odată cu el şi că simte o supărare ce nu va trece niciodată.

În urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu acordat la o emisiune de televiziune, Draga Olteanu Matei a povestit totul despre acest lucru și despre cum a reușit să meargă mai departe, în viață. 

"Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii.

Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el... Aşa a fost viaţa noastră", a povestit, îndurerată, Draga Olteanu Matei într-o emisiune de televiziune, în urmă cu câțiva ani. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest