Dragoste fără secrete/ Ali l-a învins pe Laurenţiu, în concursul iniţiat de prezentatoarea Bianca Sârbu Romanescu

Dragoste fără secrete/ Ali l-a învins pe Laurenţiu, în concursul iniţiat de prezentatoarea Bianca Sârbu Romanescu

Moderatoarea emisiunii "Dragoste fără secrete" Bianca Sârbu Romanescu a organizat un concurs, amical, pe pagina sa personală de Facebook, în care şi-a rugat prietenii să voteze care dintre băieţii aflaţi în competiţie este preferatul lor. Lupta a fost una pe muchie de cuţit.

După numărătoarea voturiilor, câştigător a fost desemnat Ali, partenerul lui Edith, cel care l-a învins milimetric pe Laurenţiu, soţul Oanei. Învingătorul Ali nu a fost recompensat cu nimic special, doar cu un rând de aplauze, fiind doar o "întrecere" amicală, însă victoria a fost una de moral, savurată din plin de iubita sa, Edith.

Chiar şi aşa, preferatul Biancăi Sârbu Romanescu nu este nici Ali, nici Laurenţiu. Plină de subiectivism, Bianca a recunoscut că preferatul ei rămâne Cătălin, sau cum îi place să-l alinte, "moroşanul ei".

"Eu nu vreau să influenţez în vreun fel fanii voştri. Pur şi simplu vă promovez pe voi, pe spinarea mea, fiindcă îmi sunteţi foarte dragi. Chiar dacă devin imparţială, trebuie să recunosc că preferatul meu este Cătălin", a declarat Bianca Sârbu, proaspăt Romanescu.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro