Drama Adrianei Trandafir. "Rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin". Actriţa a trecut prin clipe cumplite

+3 click pentru
galerie

Drama Adrianei Trandafir. "Rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin". Actriţa a trecut prin clipe cumplite © Facebook

Adriana Trandafir este una dintre cele mai talentate şi îndrăgite actriţe din România. Deşi apare mai mereu cu zâmbetul pe buze, viaţa artistei nu a fost întodeauna la fel de uşoară. Fericirea ei ascunde o tristeţe profundă, de care puţini ştiu. 

Coşmarul actriţei a început în urmă cu câţiva ani, când a divorţat de soţul ei. Atunci, din cauza deciziei judecătoreşti, Adriana Trandafir a rămas fără cea mai importantă persoană din viaţa ei, fiul acesteia, Ştefan. Motivul pentru care judecătorul a decis ca băiatul să fie încredinţat tatălui a fost cariera sa de actriţă.

Nici în acest moment, Adriana Trandafir nu înţelege această hotărâre, pentru care a suferit foarte mult. Chiar dacă prin judecată nu a putut să-l păstreze pe fiul său, artista este împăcată cu ideea că Dumnezeu i-a dat dreptate şi a ajutat-o să să treacă peste momentele grele. 

"Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare. Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie", a declarat Adriana Trandafir pentru VIVA!

Lucrul pe care îl regretă cel mai mult este suferinţa pe care a simţit-o Ştefan la acea vreme. În timp, din fericire, lucrurile au revenit la normal, iar vedeta se mândreşte cu băiatul ei care este avocat. 

"A fost un lucru care face parte din viața mea, din trăirile mele, din suferințele și disperările mele. Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat", a povestit actriţa pentru sursa menţionată.

Adriana Trandafir: "M-am gândit să renunț la viață"

Celebra actriţă a avut parte de o suferinţă greu de suportat. Propriul ei tată a fost martor împotriva sa la divorţ. Simţindu-se singură, fără niciun sprijin, Adriana Trandafir se gândise să renunţe la viaţă. Cariera sa este cea care a ajutat-o şi a transformat-o într-o femeie puternică, mai ales pentru băiatul ei, Ştefan.

"Rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin. Se pare că profesia a fost cea care m-a ajutat. A fost o clipă în care m-am gândit să renunț la viață, la tot, dar îngerul meu mi-a zis: «Nu, nu, tu ai un drum de făcut și mai avem lucruri de rezolvat!» M-a lăsat să fiu încercată ca să îmi dau seama că orice copil are nevoie de un părinte luptător, puternic, nu căzut, nu în genunchi, nu de un om care să-și plângă de milă, pentru că, altfel, nu poți fi exemplu pentru nimeni”, a mai menţionat Adriana Trandafir pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro