Drama Alinei Eremia. Prin ce greutăţi a trecut artista înainte să devină celebră

+3 click pentru
galerie

Drama Alinei Eremia. Prin ce greutăţi a trecut artista înainte să devină celebră © Instagram

A făcut ce-a făcut şi s-a menţinut în topurile muzicale, iar numărul fanilor creşte de la an la an! Astăzi se poate declara o femeie fericită din acest punct de vedere, dar viaţa nu a fost mereu roz pentru Alina Eremia. Până să ajungă la succes, a avut parte de mai multe dezamăgiri.

Alina Eremia a trecut prin multe greutăţi înainte să devină cunoscută. Când a vrut să-şi înceapă cariera solo, a găsit toate uşile închise. A durat mult timp până le-a arătat oamenilor de ce este în stare, dar şi când a făcut-o, numele ei a fost peste tot! 

"Am avut prima dezamăgire când am vrut să-mi încep cariera solo, am vrut să-mi urmez visul de a avea o carieră solo. Îmi doream să continui această evoluție, dar eram în trupă, în „Lala Band”. Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile...nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta", a dezvăluit Alina Eremia.

La acea vreme, Alina Eremia era o tânără cu multe visuri şi aşteptări. Cântând de la 4 ani, aştepta cu nerăbdare să cunoască succesul. Nu s-a oprit după ce a fost dezamăgită, ci a continuat să muncească, iar rezultatele au apărut la momentul potrivit. Când şi-a auzit prima dată piesa la radio, a fost în culmea fericirii. De atunci, continuă să-şi surprindă fanii!

"Din „Lala Band” era Sore lansată, iar eu am fost a doua. A durat mai bine de 1 an de zile...pentru o fată cu multe așteptări și cu foarte puțină răbdare...stau prost la capitolul răbdare. Până să lansez piesa a durat. Am avut noroc și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, a fost anul ăla în care nu am renunțat. Fără muncă, nu e posibil nimic. De la 4 ani am început să cânt și de atunci, nu m-am oprit. Succesul nu vine peste noapte...Am depus toate eforturile posibile și o să fac acest lucru în continuare. Nimic nu se compară cu momentul în care îți asculți prima dată piesa la radio", a mărturisit Alina Eremia la „Răi da Buni", în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest