Drama ascunsă a Danielei Gyorfi. Artista a îndurat multe, în drumul spre succes: „Nu spun că am fost ușă de biserică”

+3 click pentru
galerie

Drama ascunsă a Danielei Gyorfi. Artista a îndurat multe, în drumul spre succes: „Nu spun că am fost ușă de biserică” © Instagram.com

O vezi mereu la tv și pe scenă și este tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar în sufletul Danielei Gyorfi se ascunde o adevărată dramă, care a făcut-o de multe ori să lăcrimeze. 

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, însă chiar dacă o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, în sufletul ei, cântăreața ascunde o mare dramă. Drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor, ba din contră. Din cauza faptului că a fost mereu o femeie frumoasă, care s-a îngrijit de imaginea ei, Daniela Gyorfi s-a lovit și de multe concepții greu de suportat, care i-au făcut rău. 

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, Daniela Gyorfi a povestit că drumul ei spre succes a fost unul foarte greu, din cauza faptului că bărbații vedeau în ea doar o femeie bună pentru sex și atât. Muncind și cu multă ambiție la purtător, artista a reușit să demonstreze că este extrem de bună în ceea ce face și a depășit cu bine toate problemele vieții. 

"O imagine sexy atrage lucruri bune şi lucruri proaste. Bărbaţii vedeau la mine o blondă pe care scria sex şi atât. Nu aveam credibilitate. Nu spun că am fost uşă de biserică, dar s-au scris lucruri care nu s-au întâmplat” a spus Daniela Gyorfi, la „Agenția VIP”, în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește relațiile ei, artista a mărturisit că niciodată nu i-a plăcut să se afișeze și chiar dacă recunoaște că nu a fost ușă de biserică, Dnaiela Gyorfi a mai povestit că în afară de Gelu, fostul ei soț, nu s-a afișat cu nimeni. „Cred că niciodată nu m-ai văzut pe mine în afară de Gelu, fostul soţ. Nu mi-a plăcut să mă afişez. Clar nu am fost fată mare, dar nu am despărţit pe nimeni. Dacă ar fi fost sigur venea cineva să se plângă", a spus Daniela Gyorfi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro