Drama care i-a marcat viaţa lui Ştefan Bănică Jr! Prin ce a trecut artistul acum 8 ani

Drama care i-a marcat viaţa lui Ştefan Bănică Jr! Prin ce a trecut artistul acum 8 ani © Instagram

Ştefan Bănică Jr. este un showman, umplând mii de săli de spectacol cu concertele pe care le susţine, mai ales în perioada sărbătorilor. Cu toate acestea, soarele nu fost mereu pe strada lui, acum 8 ani, artistul fiind nevoit să treacă prin momente ce l-au marcat pentru totdeauna.

Puţini sunt cei care ştiu că Ştefan Bănică Jr. a avut un frate vitreg, care, din nefericire s-a stins din viaţă la frageda vărstă de 25 de ani, în anul 2011. "Babanu", aşa cum l-au poreclit prietenii, a fost victima unui accident rutier, în urma căruia doar şoferul a supravieţuit, acesta fiindu-i unul dintre cei mai buni pieteni. 

Alexandru Silviu Bănică, pe numele real, era frate vitreg cu artistul Ştefan Bănică Jr., având acelaşi tată, dar mame diferite. Între cei doi era o diferenţă de zece ani. 

Povestea de iubire dintre Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva

În urma căsniciei eşuate, Ştefan Bănică Jr. şi-a găsit sufletul pereche, trăind în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreaţa Lavinia Pîrva. De-a lungul timpului, aceştia au trecut prin diferite probleme, gurile rele şi presa contribuind la încercarea separării lor, însă iubirea pe care şi-o poartă unul celuilalt a învins întotdeauna. "Eu şi Lavinia gândim absolut la fel… Îmi place. Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără.", povestea Ştefan Bănică cu ceva timp în urmă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro