Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua: „În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata”

+3 click pentru
galerie

Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua: „În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata” © Instagram

Este una dintre cele mai iubite artist de la noi și o vezi mereu cu zâmbetul pe buze, însă Carmen de la Sălciua ascunde drame în suflet de care nimeni nu a știut nimic. 

Prezentă într-o emisiune e televiziune, Carmen de la Sălciua a vorbit despre faptul că părinții ei au divorțat, iar după divorțul acestora, artista nu a mai avut parte de aceeași grijă și iubire din partea tatălui său. Aproape cu lacrimi în ochi, Carmen de la Sălciua a mărturisit că l-a căutat pe tatăl său în orice bărbat cu care a luat contact. 

„Eu pe mama mea o privez de lucrurile astea, ea nu știe decât că eu sunt fericită. Ea nu a știut că eu am probleme. Am încercat să ascund asta pentru că am învățat să trăiesc singură. De la tatăl meu am moștenit talentul muzical. Părinții mei s-au despărțit, am trecut prin dramele unui divorț, lucrurile astea te marchează.

Divorțul lor și faptul că eram singură într-un alt oraș m-a făcut oarecum să-mi iau inima în dinți și am devenit femeie, m-am maturizat foarte repede. 
Pe mama am avut-o foarte mult aproape, în schimb pe tatăl meu nu l-am mai avut și protecția paternă pe care și-o dorește orice fiică, asta mă afecta. În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata. Am căutat sprijinul pe care mi-l dădea tata, înainte să divorțeze”
a povestit Carmen de la Sălciua, într-o emisiune de televiziune. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro