Drama neştiută a lui Cornel Palade. Fiica lui a dispărut de acasă

+3 click pentru
galerie

Drama prin care a trecut Cornel Palade © arhiva

Viaţa actorului Cornel Palade a fost pline de evenimente neplăcute şi plină de emoţii. Vedeta a povestit despre o întâmplare care l-a marcat. În urmă cu ceva timp, fiica sa, Ada, a fugit de acasă. 

Deşi la televizor este mereu zâmbitor şi plin de viaţă, Cornel Palade a trecut plin clipe dificile de-a lungul vieţii. Potrivit unor informaţii din presă, actorul a întâmpinat o situaţie dificilă în urmă cu mulţi ani, atunci când fata lui a fugit de acasă.  

Actorul şi soţia sa au căutat-o cu sufletul la gură, ba chiar au vrut să sune şi la Poliţie. Cornel Palade se pregătea de un spectocol, iar în momentul în care s-a tras cortina a avut parte de o mare surpriză. În primul rând era chiar fiica acestuia, iar în acel moment actorul a uitat textul.

Fiica lui s-a mutat înapoi în casa părintească

Cornel Palade a venit la "Răi Da Buni" însoţit de fiica lui. Ada este, de altfel, şi partenera lui Cornel Palade la "Te cunosc de undeva". Frumoasa tânără a luat decizia de a se întoarce în casa părintească tocmai pentru a avea mai mult timp la dispoziţie alături de tatăl său, pentru repetiţii.

"M-am mutat cu tine acasă ca să facem repetiţii pentru Te cunosc de undeva. Ce mai vrei... Am renunţat la apartament, la tot, să stăm împreună. Viaţa cu tata, cu mama, repetăm melodiile. Ne trezim cu ele în minte, dormim cu ele în minte.", a spus Ada, la "Răi Da Buni".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro