Drama cruntă unei vedete de la noi. Blondina a vrut să se sinucidă, din cauza abuzurilor îndurate în orfelinat

+3 click pentru
galerie

Drama cruntă unei vedete de la noi. Blondina a vrut să se sinucidă, din cauza abuzurilor îndurate în orfelinat © Facebook

A îndurat chinuri de neimaginat și chiar a fost la un pas să își ia viața, după o copilărie marcată de neajunsuri și momente triste. Blonda trecut prin experiențe traumatizante, pe care cu greu le poate rememora și a fost bătută cu bestialitate la orfelinat, acolo unde și-a petrecut. 

Este vorba despre Elena Hueanu, ce a povestit, în urmă cu ceva timp, despre copilăria ei extrem de traumatizantă, de care cu greu își poate aminti. În adolescență a vrut să-și pună capăt zilelor din cauza vieții grele pe care o ducea la orfeliat. Celebrul model a trăit o adevărată dramă în copilărie și a povestit, cu lacrimi în ochi, că a vrut să se sinucidă, la doar 12 ani, pe când era doar un copil. A crezut că acesta este singura modalitate de a scăpa de toate abuzurile.

"Aveam 7 ani când am fost dusă la orfelinat, era o luptă continuă acolo, dacă nu-ţi mâncai mâncarea, ţi-o lua altcineva. Mama era bolnavă de cancer şi muncea pentru mine şi fraţii mei. Am fost ameninţată de tatăl meu, am fost nevoită să dorm afară în gunoi, iar tata ameninţa pe cei care ne ajutau. Când el a fost arestat, a fost Raiul pe pământ, noi, copiii ne doream ca tata să moară", a declarat Elena, în urmă cu ceva timp, în platoul "Acces Direct".

Elena Hueanu a continuat seria dezvăluirilor dramatice. Celebrul model a spus că la orfelinat primea bătăi în fiecare zi și chiar fugea de acolo pentru a scăpa de chinuri. 

"Ne băteau zilnic la orfelinat, eram olimpică, dar tot luam bătaie. L-au bătut pe fratele meu până l-au învineţit, atunci am înnebunit. Am fugit de acolo, ne-am ascuns în porumb, am dormit pe câmp şi am mers 10 kilometri până ne-a luat un domn cu maşina. Mama a vrut să-şi dea foc pentru că cei de la centru nu ne lăsau să plecăm cu ea", a mai spus Elena Hueanu, la „Acces Direct”, în urmă cu câțiva ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro