Drama din spatele zâmbetului. Abia acum Nico a recunoscut: „Niciodată nu trebuie să...”

Nico are un mare regret © Arhiva

Este mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o energie debordantă, dar doar ea ştie ceea ce este în sufletul ei. O mare dramă i-a umbrit fericirea toată viaţa.

Îndrăgita artistă Nicoleta Matei, alias Nico, aşa cum este cunoscută în showbiz-ul românesc, are un mare regret.

Deşi nu s-a plâns niciodată de partea profesională a vieţii ei, totul decurcând exact aşa cum şi-a dorit, nu acelaşi lucru putem spune şi despre viaţa personală a vedetei.

Nico are un mare regret. Acela că Dumnezeu nu i-a dat să aibă şi al doilea copil. Vedeta a vrut să îi dăruiască un copil şi actualului soţ, însă destinul nu a fost de partea lor.

Vedeta are o minunăţie de fată, iar actualul soţ are şi el un copil. Cei doi nu fac diferenţe între copiii lor, dar şi-ar fi dorit foarte mult ca iubirea lor să prindă viaţă.

„Nu s-a mai putut… Atât a vrut Dumnezeu, să o am doar pe ea. El are un copil din prima căsătorie. Era bine să avem şi un copil al nostru, dar îi iubim la fel. Soţul meu o iubeşte pe fetiţa mea la fel ca şi pe copilul lui şi eu la fel. Suntem OK… Dacă aşa a fost să fie… Niciodată nu trebuie să vrem mai mult. Dacă Dumnezeu aşa crede că este de cuviinţă", a spus Nico în cadrul unei emisiuni.

Dacă peste vestea că nu mai poate avea copii, Nico a reuşit să treacă, însă regretul a rămas, ei bine, vedeta a mai mărturisit că o altă problemă în viaţa de cuplu a fost... gelozia ei.

Artista a mărturisit că gelozia ei de acum câţiva ani atingea cote maxime, doar că, între timp, şi-a dat seama că ceea ce e menit să fie al ei, va rămâne al ei.

"Geloasă am fost cred cel puțin 10 ani și, de multe ori, nejustificat. Mi-a mâncat zilele perioada aia, dar acum mi-a mai trecut. Până la urmă, mi-am dat seama că n-are cum să-l ia cineva de lângă mine. Acum ne amuzăm de perioada aceea”, a mai povestit Nico.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro