Drama artistei de muzică populară care și-a îngropat fiica: „Fostul soț mi-a zis, lasă, că facem altul”. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Drama artistei de muzică populară care și-a îngropat fiica © Acces Direct

De multe ori, le vedem chipurile la televizor și totul pare roz. Însă, artiștii de la noi ascund și ei dramele lor, unele cu adevărat tulburătoare.

Este și cazul artistei de muzică populară Fănița Modoran, care a fost la un pas de moarte, când a născut la 43 de ani, și care a trebuit să-și îngroape fetița.

Fănița Modoran, durere cumplită

Primul soț al Făniței Modoran i-a lăsat un gust mai mult decât amar. Extrem de supărată de comportamentul lui, artista a suferit pe timpul sarcinii, care s-a terminat tragic.

Fetița ei, născută prematur, a trăit doar o săptămână, iar această dramă o urmărește încă de atunci.

„Am avut o fetiță împreună. Am născut-o și mi-a murit după o săptămână. Unul dintre vinovați a fost fostul soț. M-am supărat foarte tare. Am stat două luni la pat, în spital, s-a născut, și la o săptămână a murit. Am înțeles că la căpuț a avut și chiar dacă ar fi trăit, ar fi rămas cu sechele. Am fost foarte supărată pe perioada sarcinii.

Părerea mea e că el nu și-a dorit acest copil. Nici după ce a murit nu a venit să o vadă. (...) El nu m-a susținut. A zis că, lasă, facem altul. Ne-am despărțit pentru că el și-a găsit pe altcineva. Trebuia să ne despărțim de când ne-a murit fetița, pentru că de atunci n-am mai avut zile fericite”, a spus Fănița Modoran, la „Acces Direct”.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro