Drama fără margini a lui Petrică Mâtu Stoian! Artistul a ajuns în spatele gratiilor. "Dormeam pe un fel de ţambal"

Drama fără margini a lui Petrică Mâtu Stoian! Artistul a ajuns în spatele gratiilor. "Dormeam pe un fel de ţambal" © Facebook

Petrică Mâțu Stoian a trecut printr-o adevărată dramă. Este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi, însă nu a fost ferit de incidente neplăcute în viața lui. Nu mulți știu că interpretul de muzică populară a ajuns în spatele gratiilor și a trăit o adevărată dramă. 

Petrică Mâțu Stoian a fost arestat, iar motivul pentru care artistul a ajuns în această a fost faptul că  în timp ce se afla în armată, a întârziat din permisie și nu a putut să anunțe acest lucru. În urmă cu ceva timp,interpretul de muzică populară a povestit totul despre acest episod care i-a marcat viața, în cadrul emisiunii „Acces Direct”. 

"Mi-a dat permisie 10 zile şi eu am plecat la ţară şi era un singur autobuz care pleca dimineaţa. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunţi, dar nu aveam de unde. În cele din urmă am anunţat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu ştiu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat. Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia.", a declarat artistul, la Acces Direct.

Petrică Mâțu Stoian spune că a fost nevoit să doarmă în condiții inimaginabile și abia a reușit să își găsească puterea de a rezista în acea situație. 

"Acolo era sediul arestului. Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabata. Dormeam pe un fel de ţambal şi cu raniţa sub cap. Venea câte un ofiţer şi îţi mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, aşa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriş ca pe calea ferată şi ne punea în pas de defilare, culcat", a povestit Petrică Mâţu Stoian la “Acces Direct”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro