Drama fără margini a unei cunoscute artiste. A făcut două întreruperi de sarcină, în numai câteva luni: „Nu a fost o alegere ușoară”

+3 click pentru
galerie

Drama fără margini a unei cunoscute artiste. A făcut 2 întreruperi de sarcină, în numai câteva luni: „Nu a fost o alegere ușoară” © Hepta

O admiră milioane de oameni și este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. O vezi mereu pozitivă și cu poftă de viață, însă puțini știu ce dramă se ascunde în spatele zâmbetului.

Este una dintre cele mai aprecite actrițe din lume, dar puțini sunt cei care îi cunosc drama. Alyssa Milano, căci despre ea este vorba a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă când, împinsă de anumite circumstanțe a fost nevoită să facă 2 întreruperi de sarcină la numai câteva luni distanță una de alta. 

Este vorba despre nimei alta decât Alyssa Milano, care a trecut printr-o perioadă foarte nefericită, atunci când din cauza anumitor circumstanțe a fost nevoită să facă două întreruperi de sarcină, la doar câteva luni distanță una de cealaltă. 

Alyssa Milano, celebra actriță, ajunsă la vârsta de 46 de ani, a demonstrat tot timpul că uneori, succesul ascunde dureri adânci, pe care doar ea le poate înțelege. Chiar dacă în producțiile a cărei protagonistă a fost au fost clare lucrurile și a arătat fanilor săi că este o actriță desăvârșită, Alyssa Milano a vorbit de prea puține ori despre viața ei personală și a preferat să nu lase lucrurile negative să îi afectează pe fani în fața cărora a afișat o imagine destul de diferită.

Alyssa Milano și-a făcut curaj și a vorbit despre drama care i-a marcat viața pentru totdeauna. Fiind mult prea tânără și având o carieră de succes în față, actrița a fost nevoită să facă două întreruperi de sarcină, forțată de împrejurări.

„Nu a fost o alegere ușoară. Nu a fost ceva ce mi-am dorit, dar era un lucru de care am avut nevoie. A fost devastator...Am făcut tot ce am putut pentru a preveni sarcina și tot am rămas gravidă, deci am luat din nou decizia corectă de a pune capăt sarcinii”, a declarat actrița în presa internațională, în urmă cu ceva timp.

În prezent, Alyssa Milano este căsătorită cu David Bugliari din anul 2009 și are doi copii, pe Elizabella Dylan Bugliari și Milo Thomas Bugliari. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro