Drama fără margini din viața Angelei Gheorghiu. A îndurat bătăi crunte, din partea fostului soț. "Când eşti îndrăgostit, eşti complet orb"

Drama fără margini din viața Angelei Gheorghiu. A îndurat bătăi crunte, din partea fostului soț. "Când eşti îndrăgostit, eşti complet orb" © Arhiva

Angela Gheorghiu este mereu strălucitoare și efervescentă, însă în spatele zâmbetului de pe buze se ascund momente triste și multe suferință. Diva de pe scenă a fost terorizată și maltratată de fostul său soț, Roberto Alagna.

Celebra soprana a trăit o adevărată dramă și a fost maltratată de fostul său soț, iar Angela Gheorghiu a declarat că lecţiile de bună purtare veneau chiar în faţa familiei lor.

Angela Gheorghiu își amintește cu greu de acele momente cumplite. Viața sopranei a fost presărată cu multe momente neplăcute și a îndurat chinuri de nedescris, din cauza fostului soț, Roberto Alagna. 

"Aceasta este cea mai neagră pagină din povestea vieţii mele. Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent" a spus Angela Gheorghiu, în urmă cu ceva timp, în presa internațională. 

Deși a fost avertizată de colegi că nu merită pentru nimic să trăiești așa, Angela Gheorghiu nu a vrut să se despartă de fostul ei soț. "Am divorţat de primul meu soţ pentru el. Când eşti îndrăgostit, eşti complet orb. Şi nu vrei să ştii nimic".

Cu toate acestea, la începutul anului 2013, celebra soprană a găsit însă puterea să facă o schimbare și asta a cântărit mult în viața ei. Angela Gheorghiu a reușit atunci să își găsească liniștea, după 17 ani de mariaj. "Acum sunt diferită. În ziua în care am acceptat că trebuie să divorţez de Roberto, sunt sigură că adevărata mea persoană a ieşit la suprafaţă. Nu pot să mă mai prefac", a ţinut ea să precizeze.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro