Drama prin care trece zi de zi o artistă de la noi. "Nu există loc în casă în care să nu-l văd"

+2 click pentru
galerie

Drama prin care trece zi de zi o artistă de la noi. "Nu există loc în casă în care să nu-l văd" © Sursă Facebook

O celebră intepretă de muzică populară trece prin clipe cumplite de când soţul ei a murit. Anul acesta ar fi împlinit 33 de ani de căsătorie, iar rana dispariţiei sufletului pereche este încă adâncă. Deşi au trecut câteva luni de când s-a stins din viaţă, artista îi simte prezenţa peste tot unde merge.

Brânduşa Covalciuc, căci despre ea este vorba, trăieşte o adevărată dramă de când soarta crudă a despărţit-o de cel mai drag om al sufletului ei. Invitată la Agenţia Vip, vedeta a povestit câteva amintiri extrem de dureroase despre soţul ei care a murit din cauza unei boli necruţătoare.

"A trecut prea puţin timp. Astăzi sunt 300 de zile. I-am dat soţului meu anul trecut un calendar cu animale pe care l-a pus în camera lui pe un perete şi a încercuit, în fiecare lună, toate aniversările din familia noastră şi ale prietenilor. Iar în luna mai, când ar fi fost ziua lui, este o săgeată acolo şi scrie: «aştept cadourile voastre»...", a povestit Brânduşa Covalciuc, cu lacrimi în ochi, la Agenţia VIP.

Chiar dacă soţul ei a părăsit această lume, Brânduşa Covalciuc continuă să îl simtă prezent în orice loc şi îşi aminteşte cu durere în suflet de fiecare moment petrecut împreună sau de fiecare obicei al său.

"Nu există loc în casă sau în curte să mă întorc şi să nu-l văd... să nu-l văd plantând o floare sau tăind un trandafir, că a fost acum perioada în care se taie trandafirii şi se îngroapă pentru iarnă...", a mărturisit interpreta.

Din fericire, vedeta nu a rămas complet singură, deoarece îi are alături pe copii. Cu ajutorul acestora, Brânduşa Covalciuc se luptă zi de zi cu această suferinţă cumplită.

"Trebuie să-i arăt băiatului meu că sunt în stare să merg mai departe şi să-l susţin. Mi-am pus acasă un tablouaş pe care scrie: «viaţa este ca mersul pe bicicletă. Ca să-ţi menţii echilibrul, trebuie să continui să priveşti şi să mergi înainte»", a mai spus artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro