Drama care i-a schimbat viaţa Irinei Loghin. "Îmi introducea o soluţie care este înfiorătoare"

+3 click pentru
galerie

Drama care i-a schimbat viaţa Irinei Loghin. "Îmi introducea o soluţie care este înfiorătoare" © Foto: Facebook

Irina Loghin a trecut prin clipe grele pentru a-şi vedea visul cu ochii. Artista şi-a dorit enorm să devină mamă, însă nu a fost deloc uşor până a reuşit să-şi strângă copiii la piept.

Irina Loghin a povestit, în urmă cu ceva timp, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a deveni mamă. Îndrăgita artistă a urmat un tratament extrem de dificil pentru a putea rămâne însărcinată. Tot efortul a meritat, însă, asta pentu că Irina Loghin a fost binecuvântată cu doi copii, Irinuca şi Ciprian Cernea.

CITESTE SI: VIDEO / Irina Loghin, aniversare ca în povești, la împlinirea vârstei de 80 de ani. Fiica ei a surprins-o cu un cadou inedit!

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a spus Irina Loghin în cartea “Viața mea este ca un cântec”.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro