Drama neştiută a Danei Războiu. A trăit clipe de coşmar „Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Am făcut multe ore de terapie”

Drama neştiută a Danei Războiu. A trăit clipe de coşmar © Arhiva

Dana Războiu a trăit o dramă atunci când a divorţat, însă puţină lume ştie că nici copilăria vedetei nu a fost una roz.

Nu multă lume ştie că Dana Războiu a avut parte de o copilărie infernală. Familia Danei a fost supusă unui adevărat calvar, totul din cauza tatălui vedetei.

Fosta prezentatoare de ştiri spune că nu era zi în care în familia ei să nu existe un moment de ceartă sau să nu încaseze bătaie.

Deşi s-a luptat să treacă peste drama copilăriei, vedeta încă mai este marcată de ceea ce a trăit la vârsta la care mulţi îşi doresc să se întoarcă, de dragul copilăriei perfecte pe care au avut-o. Nu este însă şi cazul Danei.

Vedeta şi-a luat inima în dinţi şi a vorbit deschis despre dramele prin care a trecut, dar şi ce semne au lăsat asupra ei.

„Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie", a spus Dana Războiu pentru life.ro.

În urmă cu ceva timp, Dana Războiu a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a vorbit tot despre copilăria ei. Şi atunci, ca şi acum, declaraţii vedetei au fost înduioşătoare.

„Nu mi se făceau toate poftele, chiar nu aveam libertatea de a mă exprima și de a-mi spune dorințele, și de a-mi spune ofurile. Am trăit într-o familie destul de restrictivă și din păcate am trăit într-o familie în care nu se pronunțau cuvintele ‘Te iubesc’ niciodată, niciodată. Erau tabu. Eu nu îmi aduc aminte să îmi fi spus vreodată mama sau tata ‘Te iubesc’, niciodată”, a spus Dana Războiu, pentru “Star Matinal”.

Dar, în aceste condiții, cum arăta dragostea în familia Danei Războiu?

Știu că mă plăteau pentru note, încă din clasa I îmi dădeau bani pentru notele de 10, tata mă plătea. Ce n-aș fi vrut să trăiesc este violeța. Violența verbală și violeța fizică. Nu era ceva ieșit din comun, ca părinții să își bată copiii, acum 30 de ani, drept pentru care eu îmi luam palme și lovituri, chiar și adolescentă fiind, ceea ce e și mai trist, pentru că eram la fel de înaltă ca tatăl meu care mă bătea”, a mărturisit fosta prezentatoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro