Drama neştiută a Florentinei Fântânaru! Prezentatoarea a trecut prin momente cumplite chiar de ziua ei

+2 click pentru
galerie

Drama neştiută a Florentinei Fântânaru! Prezentatoarea a trecut prin momente cumplite chiar de ziua ei © Instagram

Florentina Fântânaru este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Deşi are întotdeaua zâmbetul pe buze, puţini sunt cei care ştiu drama prin care vedeta a trecut chiar de ziua ei de naştere.

Florentina Fânânaru este moderatoarea emisiunii "De-a viaţa ascunselea", unde are invitaţi numai unul şi unul, cu care abordează diferite discuţii. Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze şi jovială, viaţa Florentinei nu a fost mereu aşa. Vedeta a fost nevoită să se stabilizeze şi să se pună pe picioare, după ce, în urmă cu câţiva ani aceasta a fost nevoită să-şi îngroape soţul chiar de ziua ei.

Fostul soţ al vedetei s-a luptat cu boala până în ultima clipă, cancerul la plămâni punănd stăpânire pe el şi doborându-l. La momentul respectiv, prezentatoarea tv a trecut prin momente cumplite, însă s-a zbătut să-şi revină, mai ales pentru fiul ei. O dată cu trecerea anilor, Florentina s-a stabilizat, în prezent aceasta găsindu-şi un bărbat cu care să-şi împartă viaţa. Între actualul iubit şi fiul vedetei este o relaţie foarte bună, cei doi înţelegându-se de milioane. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro