Drama neştiută a Ioanei Grama. Însărcinată în nouă luni, şi-a amintit totul: "Nu e nimic care să te facă să uiţi". VIDEO

Drama neştiută a Ioanei Grama. Însărcinată în nouă luni, şi-a amintit totul: "Nu e nimic care să te facă să uiţi". VIDEO © captură video

Ioana Grama numără zilele până când va deveni mămică şi abia aşteaptă momentul în care îşi va strânge bebeluşul la piept. Vorbind despre sarcină, bloggeriţa şi-a amintit şi de drama vieţii sale, de cea mai grea perioadă, atunci când şi-a pierdut sora într-un accident de maşină. 

Are succes pe plan profesional, îl alături de Alex, bărbatul cu care s-a căsătorit civil pe 24 august şi în curând va deveni mămică. Cu siguranţă, trăieşte cele mai frumoase clipe. Însă, în urmă cu 14 ani, Ioanei Grama i s-a rupt sufletul de durere! Atunci, una dintre surorile sale a murit într-un accident de maşină. 

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea "Acces Direct", în care a vorbit despre sarcină, Ioana Grama a spus că vrea să nască natural. Imediat, şi-a amintit că şi mama ei nu a ştiut că are gemeni până în mult aşteptatul moment. Apoi, a vorbit despre ceea ce putem numi, fără dar şi poate, "drama Ioanei Grama".

"Totul e ok şi vreau să nasc natural. Îmi este foarte frică. Eu am avut două surori gemene şi mama nu a ştiut că are gemeni până în momentul în care a născut. Şi a născut doi copii", a spus Ioana Grama pentru Acces Direct.

Deşi au trecut mulţi ani, nu e nimic care să o facă să uite de această tragedie. Ioana Grama a precizat că la acea vreme, chiar după înmormântare, cealaltă soră a ei a aflat că este însărcinată şi astfel, Dumnezeu le-a trimis o rază de lumină în familie, după ce a ridicat la Ceruri una dintre cele mai dragi persoane. 

"Am avut două surori, dar una a murit într-un accident de maşină. A murit acum 14 ani. Când a murit sora mea, cealaltă soră, Claudia, a aflat că e însărcinată. Chiar după înmormântare. Când Dumnezeu ia o viaţă, dă alta.... Se fac 14 ani de la moartea surorii mele, în februarie. N-ai cum să treci peste chestia asta. Nu e nimic care să te facă să uiţi, dar odată cu trecerea timpului, te gândeşti altfel la situaţie", a mai spus celebra bloggeriţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro