Drama neştiută a lui Gheorghe Turda! Soţia lui a murit în urma unei vizite în Japonia

+3 click pentru
galerie

Drama neştiută a lui Gheorghe Turda! Soţia lui a murit în urma unei vizite în Japonia © Facebook

În trecut, Gheorghe Turda a încercat pe cât posibil să-şi ţină viaţa personală departe de ochii lumii. Din acest motiv, mulţi nu ştiu că artistul a fost căsătorit timp de 37 de ani cu o balerină şi, în 2008, a rămas văduv. Ies la iveală detalii nebănuite din viaţa lui!

Înainte de relaţia cu Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş, Gheorghe Turda a avut un mariaj de 37 de ani cu o balerină. În 1987, în timpul unui turneu în Japonia, soţiei sale i s-a declanşat o boală cumplită, cel mai probabil din cauza radiaţiilor de la Hiroshima.

Timp de 20 de ani, femeia s-a luptat pentru viaţa ei, dar în 2008, s-a ridicat la Ceruri. Gheorghe Turda a suferit enorm, dar conştient că trebuie să-şi continue viaţa, a încercat întotdeauna ca zâmbetul să nu-i lipsească de pe chip.

"În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă. În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu", mărturisea Gheorghe Turda pentru revista "Taifasuri" în urmă cu ceva timp.

Ultima relaţie a lui Gheorghe Turda, de altfel şi cea mai controversată, a fost cu Nicoleta Voicu, o interpretă de muzică populară. Cei doi s-au despărţit acum câteva luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro