Drama neştiută a Rahelei, cea mai frumoasă concurentă de la ''Chefi la cuţite''. Şi-a pierdut tatăl când era mică, iar de atunci s-a apucat de gătit

+3 click pentru
galerie

Drama neştiută a Rahelei, cea mai frumoasă concurentă de la ''Chefi la cuţite''. Şi-a pierdut tatăl când era mică, iar de atunci s-a apucat de gătit © Facebook

Rahela Pîslaru este considerată cea mai frumoasă concurentă din sezonul 7 de la Chefi la cuţite. Dar dincolo de aspectul fizic, Rahela Pîslaru este şi o foarte bună gospodină, tocmai de aceea chef Cătălin Scărălătescu a decis să o ia în echipa lui. Ba chiar cheful a avut mereu doar vorbe frumoase la adresa ei şi a reuşit să-i inspire încredere pentru a crede extraordinar în propriile forţe.

Rahela Pîslaru s-a descurcat excelent în emisiune şi a muncit cu drag pentru ea şi pentru echipă. Toată competiţia a fost doar cu zâmbetul pe buze şi a ştiut să mascheze durerea pe care o are în suflet. Deşi pare o fată fericită din toate punctele de vedere, ei bine, Rahela Pîslaru a trecut, în urmă cu mai mulţi ani, printr-o durere fără egal.

Frumoasa concurentă l-a pierdut pe tatăl ei pe vremea când avea 16 ani, iar plecarea sa a fost o încercare mare pentru ea. Rahela Pîslaru s-a maturizat odată cu acestă pierdere şi atunci a fost prima dată când a decis să se dedice bucătăriei.

Rahela Pîslaru l-a impresionat pe chef Cătălin Scărlătescu cu dulciurile pe care le face, pentru că blondina este de meserie cofetar. Astfel, chiar dacă viaţa a pus-o la grea încercare, Rahela Pîslaru a reuşit să se ridice şi să înveţe din episoadele mai puţin plăcute ale vieţii. În plus, pentru că ştie că tatăl ei o vrea mereu fericită, Rahela Pîslaru s-a pus pe treabă, a muncit din greu, iar acum începe deja să culeagă toate roadele bune pe care le-a semănat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro