Drama neștiută a unei celebre dansatoare de manele. A fost nevoită să își înmormânteze bebelușul de doar 11 luni

Drama neștiută a unei celebre dansatoare de manele. A fost nevoită să își înmormânteze bebelușul de doar 11 luni © captura video

O vezi mereu zâmbind și plină de viață, însă în sufletul ei este numai durere. O dansatoare celebră  de manele a trecut prin cea mai mare cumpănă din viața ei. Fiul ei, Ayan, în vârstă de doar 11 luni, s-a stins din viață pe patul de spital, din cauza unei gripe.

A trecut aproape un an de atunci, iar Cristina Enache, căci despre ea este vorba,a traversat una dintre cele mai negre perioade din viața ei. Dansatoarea celebră de manele a fost nevoită să își conducă pe ultimul drum fiul în vârstă de doar 11 luni, după ce acesta a decedat din cauza unei gripe. Pe atunci, mulți colegi de breaslă de-ai dansatoarei și-au arătat susținerea, dar și oameni care o apreciază pe Cristina Enache i-au transmis numeroase mesaje de condoleanțe și de încurajare.

„Dacă aveţi copiii alături, dacă îi sărutaţi de noapte bună, dacă luaţi micul dejun cu ei, dacă îi duceţi la şcoală, dacă vă bucuraţi când intră la facultate, dacă îi vedeţi căsătoriţi, sunteţi binecuvântaţi. Niciodată să nu uitaţi asta” a scris Cristina Enache, pe contul ei de Facebook. 

A fost sfâșiată de durere

Mii de oameni i-au transmis atunci mesaje de condoleanțe Cristinei Enache pentru pierderea suferită. Ea a vrut să le mulțumească oamenilor pentru susținere și nu se aștepta ca atât de multe persoane să îi scrie, impresionați de drama fără margini prin care a trecut. 

„Mulțumesc mult pentru zecile de mii de distribuiri, din păcate băiatul meu a încetat din viață azi noapte, gripa l-a omorât...În doar 4 zile i-a mâncat toate organele și le-a oprit. Am sperat până în ultima clipă cu voi, dar Dumnezeu a decis altceva. Vă mulțumesc pentru vorbele voastre, pentru multele intenții de donații și vă doresc multă sănătate vouă și copiilor”, le-a transmis Cristina Enache, tuturor celor care s-au gândit la ea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro