Drama neștiută a unei ispite de la „Insula Iubirii”. Mama i-a murit în brațe: „Am greșit pe parcursul vieții de multe ori”

+3 click pentru
galerie

Drama neștiută a unei ispite de la „Insula Iubirii”. Mama i-a murit în brațe: „Am greșit pe parcursul vieții de multe ori” © arhivă

A fost unul dintre cele mai dorite ispite masculine de la „Insula Iubirii”, dar și unul dintre cei mai maturi bărbați care au pășit în Thailanda, în cel mai tare reality show. Raul Popa, căci despre el este vorba a atras atenția multor domnișoare și a părut a fi mereu un bărbat puternic. Cu toate acestea, fosta ispită de la „Insula Iubirii” ascunde o dramă care i-a marcat viața pentru totdeauna. 

Raul Popa este unul dintre cei mai maturi bărbați care au îmbrățișat rolul de ispită la „Insula Iubirii”. Deși pare un bărbat puternic, acesta a fost extrem de încercat de viață. 

Mama i-a murit în brațe, iar de atunci, întreaga percepție pe care o avea despre lume s-a schimbat radical. Mai mult, Raul Popa, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a scris chiar și o carte în care a povestit totul despre pierderea suferită, dar și despre modul în care i s-a schimbat gândirea, după producerea tragediei din familia sa. 

Raul Popa a scris acum ceva timp o carte cu titlul „Conversații cu Dumnezeu” în care a expus numeroase aspecte din viața sa. 

„Am greşit pe parcursul vieţii de multe ori. Am greşit faţă de mulţi oameni, apropiaţi, familie, prieteni sau străini. Faţă de unii încă mai am "datorii", iar ele se vor întoarce înzecit.
Dar, aşa am învăţat! Despre mine, despre alţii, despre Viaţă. Aşa am învăţat pentru că, aşa cum spune cartea, cuvintele te ajută să înţelegi, dar experienţă este cea care te face să ştii cu adevărat.
Nu am obişnuit niciodată să vorbesc în mediul online că şi cum aş fi "cel care se adresează mulţimii". Eu sunt doar un profesor de Educaţie Fizică care, într-o zi, şi-a dorit altceva.
Această carte a apărut în viaţă mea imediat după ce mama mea a murit în mâinile mele după o lungă suferinţă. Atunci am spus: Doamne vreau Înţelepciune! Nimic altceva.
Insula Iubirii m-a ajutat să înţeleg, dar mai ales să trăiesc experienţa a multe lucruri”
a scris Raul Popa, în cartea sa. 

Ispita de la „Insula Iubirii” a dat dovadă de multă maturitate în Thailanda și tocmai de aceea a încercat să se apropie de cele mai dificile femei. Raul Popa a lăsat o impresie extrem de bună în rândul fanilor „Insulei Iubirii” atât prin prisma comportamentului său, cât și datorită atitudinii lejere cu care reușea să depășească orice problemă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro