Drama neştiută a unui manelist celebru. A crescut la casa de copii şi a îndurat lipsa părinţilor

+3 click pentru
galerie

Drama neştiută a unui manelist celebru. A crescut la casa de copii şi a îndurat lipsta părinţilor © arhiva

Un cântăreţ celebru de la noi ascunde o mare dramă. El se află în topul maneliştilor, dar tatăl lui este cerşetor într-o gară aproape părăsită. Băiatul a povestit în urmă cu ceva timp întâmplările prin care a trecut la casa de copii, după ce a fost martor la bătăile crunte primite de la mama lui.

Ticy, unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti, ascunde un trecut trist. Deşi în faţa fanilor apare mereu cu zâmbetul pe buze, acesta a trecut printr-o perioadă foarte grea. Cântăreţul a povesit la Antena Stars în urmă cu ceva timp, despre traumele din copilărie, dar şi despre familie:

"Am fost reținut, nu simțeam momentul să vorbesc. Nu mi-era frică, nu eram eu pregătit. E un subiect prea delicat și nu puteam să vorbesc. Să spunem că a fost o copilărie fericită (n.r.: faptul că a locuit la casa de copii), dacă eram acasă, nu mai era o copilărie fericită. Ai mei s-au despărțit, s-au certat, s-au bătut. Aveam șapte ani, cea mai multă bătaie eu o luam. Da, de la tata. Fratele meu mai mare, dacă nu se mai înțelegeau și s-au despărțit, m-a luat la o fundație de copii. adică, nu am fost pe străzi. A fost o viață bună, aveam vacanțe, mâncare bună. Da, mi-au lipsit părinții. (...). Acum ținem legătura, vorbim. (...)", a povestit în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro